Sucul de spanac - Beneficii pentru sănătate

Care sunt beneficiile pentru sanatate oferite de sucul de spanac?

Consumul de suc de spanac ofera o multime de beneficii pentru sanatate. Spanacul este plin de vitamine valoroase, minerale si antioxidanti. Daca nu esti un mare fan al aromei de spanac, ai putea fi surprins sa afli ca aroma acestui suc nu este prea puternica si nici neplacuta.

In plus, poti invata mai multe moduri creative de amestecare a sucului de spanac cu alte fructe si legume, nu numai pentru a-i imbunatati aroma, dar si pentru a adauga un plus de elemente esentiale nutritive, cu o valoare nutritionala extrem de importanta pentru sanatatea organismului. Mai mult decat atat, sa nu uitam comoara de antioxidanti din sucul de spanac, foarte importanta impotriva radicalilor liberi care cauzeaza celulele canceroase.

Clorofila este un alt avantaj pe care il poti obtine consumand suc de spanac. Aceasta leguma contine aproximativ 300-600 de miligrame de clorofica per uncie. Clorofila a fost dovedita a fi benefica in cresterea aportului de oxigen in sange. De asemenea, aceasta neutralizeaza radicalii liberi si, prin urmare, ajuta la descurajarea unor forme de cancer.

Idei si lucruri de luat in considerare – Din pacate, spanacul nu este prima alegere pentru multi consumatori, deoarece acestora nu le place gustul pe care il are. Cu toate acestea, numeroase studii arata ca legumele cu frunze verzi sunt un plus extrem de valoros pentru alimentatia noastra, iar citind cesamancam.ro o sa doresti sa ai grija mai mult de alimentatia ta. Sucul de spanac este o alternativa excelenta. Ia in considerare urmatoarele moduri de a adauga in stil creativ sucul de spanac in mesele tale de zi cu zi.

Idei pentru utilizarea sucului de spanac: piure de spanac, suc obtinut prin amestecul spanacului cu alte legume sau fructe, sosuri de spanac, supe de spanac.

Ce minerale exista in sucul de spanac?
Fosfor - Fier - Magneziu - Calciu - Potasiu - Zinc - Iod - Cupru.

Ce vitamine exista in sucul de spanac?
Vitamina C, A, E, K, B1, B2, B6 si Acid Folic.