Vara se trezește în prag de toamnă?

Fraților, a înnebunit de tot planeta asta pe care locuim cu toții? Ieri spre exemplu, a fost infernal de cald, prima zi din acest an în care chiar am simțit canicula de vară, însă nu credeam că va continua și astăzi.

Ceva e putred la mijloc! Chiar vroiam zilele trecute să scriu un articol despre vara asta, vară care nu a fost tocmai călduroasă, caniculoasă și alte asemenea sinonime, însă boom, de ieri a început infernul canicular.

Sincer să fiu chiar nu mă așteptam ca după două luni și jumătate de vară, care nu a fost chiar vară ținând cont de vremea și temperaturile din ultima vreme, însă iată că pe ultima sută de metri, în ultimele aproape 3 săptămâni din vară, începe infernul pe pământ cu temperaturi incendiare.

Este adevărat că, spre deosebire de anii trecuți, căldura de azi și de ieri nu este așa de mare. Însă totuși rămân niște semne de întrebare, ce se întâmplă cu adevărat cu condițiile meteorologice?

Oare chiar s-a dereglat de tot planeta? Oare chiar nu mai știm ce va urma și totul, privit din această prismă este destinat eșecului? Ce ne facem oameni buni? Ce facem cu condițiile de temperatură?