DOC în război cu Paraziții

Nebunie totală pe tot internetul. Se pare că un război muzical a început în momentul în care Ombladon a spus într-un concert niște vorbe urâte adresate lui DOC.

La numai o săptămâna de la atacul pe care Ombladon, membru al trupei Paraziții, l-a făcut către DOC, membru al formației CTC care de curând a semnat și cu HaHaHa Production, i-a răspuns lui Ombladon printr-o piesă.

Piesa lui DOC se numește PRAF și este încărcată pe canalul de YouTube al FacemRecords, o să o pun și eu mai jos imediat după ce termin acest articol.

Așadar, piesa lui DOC, numită PRAF, are o mulțime, dar o mulțime de comentarii, iar de regulă, piesele încărcate pe FacemRecords au comentariile dezactivate. Aici, pe piesa PRAF, este un haos total, fanii Paraziții înjură printr-o parte, fanii lui DOC pe altă parte.

Încurajări, descurajări și multe altele se întâmplă exclusiv acolo. Este un haos total ce să mai, zici că-i o telenovelă care abia acum începe să stârnească un pic de interes și toți fanii, ai ambelor tabere, așteaptă cu mare interes răspunsul lui Ombladon, bineînțeles tot printr-o piesă.

Așadar, dragilor, haideți să ascultăm piesa lui DOC până când Ombladon va face ceva în acest mic război muzical.