Legile din mediul real s-ar putea aplica și în cel virtual

Unul dintre deputații din Marea Britanie, pe numele său Mike Weatherly, a propus ca legile din real să fie aplicate și în mediul virtual, mai exact în jocurile online unde ai posibilitatea să-ți cumperi anumite unelte cu bani reali.

Asta pentru că există o mulțime de jucători care sparg sau fură uneltele cumpărate de alți jucători, unelte plătite cu bani reali.

Așadar, parlamentarul Mike, care se știe că este un jucător de World of Warcraft, dorește ca această lege să se aplice cât mai repede și mai mult decât atât, vrea ca uneltele cumpărate, despre care vă vorbeam mai sus, să fie niște bunuri "reale", precum mașina sau casa ta.

Probabil că sună puțin ciudat și greu de realizat ceea ce dorește deputatul din Marea Britanie să facă, însă dacă stăm puțin să analizăm situația din postura unui gammer, treaba asta chiar ar fi roz și ar oferi mult mai multă siguranță.

Și mai probabil că și tu, dacă ți-ai cumpăra anumite lucruri într-un anumit joc și acestea ți-ar fi sparte și furate, ai dori să ai o mică despăgubire, sau cel puțin să ști că răufăcătorul a fost pedepsit. Mai mult decât atât, ști că există legea asta și în mediul virtual astfel încât poți să stai ceva mai liniștit, pentru că numărul hackerilor și hoților cibernetici se va împuțina.