După șase ani de zile

Nu-i așa că timpul zboară al naibii de repede? Iată că au trecut mai bine de șase ani de zile de când nu s-a mai scris pe acest blog.

Așadar, de această dată, rândurile nu mai sunt scrise de către fostul proprietar al acestui blog, pe numele său Iosif BUBLE - IOSKA, care și-a continuat cariera pe un alt blog. Din păcate însă, cele peste 1.000 de articole de pe acest blog s-au pierdut și sunt irecuperabile, chiar dacă nu mai sunt de actualitate, erau totuși articolele care au făcut acest blog destul de vizitat în perioada în care Iosif activa pe el.

Nu am avut cum să nu observ că fostul administrator scria chiar și 10 articole într-o zi. Subiectele pe care acesta le dezbătea în mare parte, erau din domeniul politicii și din câte-mi aduc eu aminte, nu erau deloc articole rele și primeau destul de multe comentarii, având în vedere, repet, numărul mare de articole scrise în fiecare zi.

Așadar, dragi prieteni, sper să vă încânt și eu cu niște articole bune în cele ce urmează, pentru că de acum înainte, acest blog va fi din nou activ, se va scrie pe el cât mai des, în limita timpului disponibil și se vor redacta articole din diferite domenii, atât din mediul offline, cât și mai ales din mediul online.